Mina äventyr som singel

2013-01-06
13:00:00

Grannen..
Det är lite tabu, kanske ganska mycket tabu att ligga med sin granne. Men om man är portgrannar är det väl inte så farligt..
 
Låt oss ta det från början:
 
Jag lyckas få fram rätt nyckel för att öppna porten och börjar gå upp för trapporna. När jag kommit fram till min dörr så sitter det en kille utanför. Han var full och halvsov. Jag petar på honom och frågar vad han gör där. Jag minns inte ens om han tittade på mig när han svarade. Det jag minns var att han mummlade något om att nyckeln inte funkade och att han inte kunde komma in. 
 
Eftersom jag aldrig har sett min granne så antog jag att det var han. Så jag svarade "men du kan inte sitta här ute och frysa! Kom in och sov på min soffa så reder vi ut det här imorgon." Han tackade och klev in. Jag tog fram ett extra täcke och la det på soffan och ursäktade mig för röran. Han verkade inte bry sig. Han la sig bara på soffan. När jag bäddade ner honom försökte han kyssa mig. Jag drog mig tillbaka och sa att det nog inte var en bra idé och önskade honom godnatt. 
 
Ett tag efter att jag gått och lagt mig så vaknade jag av att en spritt språngande naken man stod mitt framför min säng, lutade huvudet lite charmigt åt sidan och sa "kan inte vi mysa lite?". Charmigt? Självsäkert? Jag vet inte. Men det är väldigt sexigt med en man som vet vad han vill och vågar ta för sig. Sen kan jag väl tillägga att han var välhängd också, det är inte direkt ett minus. Jag svarade ja och han hoppade glatt ner i sängen. 
 
Vi började kyssas, smeka varandra, hetsigt. Han slet av mig linnet jag hade på mig. Han kysste mig på munnen, halsen, nyckelbenet, ner till brösten. Han stannade där ett tag, smekte dom, kysste dom. Jag drog upp honom igen kysste honom. Jag tog fram en kondom och snart var vi igång. Det var bra sex, djuriskt, passionerat sex. Och det är som dom säger, ju äldre desto bättre (det går upp till en viss ålder förstås).  
 
På morgonen, eller senare samma dag (det beror på hur man ser det). Så låg han och höll om mig, kysste mig i nacken och frågade om jag var vaken. Visst var jag vaken. Jag har alltid svårt att sova med killar. Tänk om jag fiser eller säger något olämpligt i sömnen? Vi låg och pratade lite, han frågade hur gammal jag var. Jag svarade och han drog en suck av lättnad och svarade att han trodde jag var yngre, alla tror att jag är yngre. Han var dock väldigt mycket äldre än mig. Men vi pratade ett tag om framtidsdrömmar och likande sen gick vi upp och drack vatten och han började klä på sig. Men hittade inte alla sina kläder. Vi skilldes åt med en kyss då han sa att om jag hittade hans tröja fick jag gärna lämna den i hans brevnedkast, gärna med mitt telefon nummer. Jag log lite och sa att jag skulle leta efter tröjan. Vi sa hejdå. 
 
Händer det här folk eller är det bara mig? 
Taggar: bridgetjones, drama, grannen, pinsamt, sex, skandal?;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: